Om MyPureWay

Om My Pure Way: Vi forhandler bæredygtige, miljøvenlige og plastikfrie alternativer til engangsplast.

Om MyPureWay

Vi tror på, at selv små ændringer i vores daglige rutiner kan gøre en positiv forskel for miljøet.

MyPureWay repræsenterer nøje udvalgte brands indenfor personlig pleje og husholdning, der alle har det til fælles, at de reducerer éngangsplast og undgår transport af vand. Vi er drevet af en dyb passion for miljøet og troen på, at personlig pleje/husholdning og omsorg for naturen kan gå hånd i hånd.
Det er vores mission at få forbrugeren til at vælge det miljøvenlige alternativ, der både er ‘zero waste’ (ingen plast affald) og ‘waterless’ (indeholder ikke vand).
Hvert år ender 8-10 millioner tons plast i havet til stor skade for vores havmiljø. En betydelig del af dette affald er plastikbeholdere og -flasker. I Danmark alene smider vi hvert år 37 kg plastik ud pr. indbygger.
I naturen har plastik en levetid på mange hundrede år, og får vi ikke bremset denne udvikling, gøres der uoprettelig skade på hele vores økosystem.
Derudover ved de færreste, at pleje- og husholdningsprodukter indeholder op til 90% vand. Det øger vægt og fylde betydeligt og tilsvarende CO2-belastningen under transport.
Det miljøvenlige alternativ er derfor, at vælge produkter til husholdning og personlig pleje, der er uden éngangsplast og vand.
MyPureWay har desuden lanceret deres eget brand [RE·ESSENCE]™ - en banebrydende dansk produceret håndsæbe, der laves på refill pulver koncentrat.
[RE·ESSENCE]™ pulveret forvandler sig til en luksuriøs og nærende håndsæbe af 98% naturlig oprindelse ved tilsætning af vand i en tilhørende elegante håndsæbe dispenser af glas.
Der bruges kun 27g pulver til af få 340 ml lækker håndsæbe.
[RE·ESSENCE]™ forener personlig pleje, omsorg for miljøet og nordisk design i ét produkt.
Læs meget mere om [RE·ESSENCE]™ her.
Cathrine Akselbo Runov & Henriette Holmgreen Thorsen