Gratis levering ved køb over 299,- forsendelse i bæredygtig emballage

Om My Pure Way

Om My Pure Way: Vi forhandler bæredygtige, miljøvenlige og plastikfrie alternativer til engangsplast.

Om My Pure Way

My Pure Way forhandler et udvalg af zero waste husholdningsprodukter til en grøn hverdag. 

Hvert år ender 8-10 millioner tons plast i havet til stor skade for vores havmiljø. En betydelig del af dette affald er plastikbeholdere og -flasker. I Danmark alene smider vi hvert år 37 kg plastik ud pr. indbygger.

I naturen har plastik en levetid på mange hundrede år, og får vi ikke bremset denne udvikling, gøres der uoprettelig skade på hele vores økosystem.

MyPureWays formål er at bidrage aktivt til at reducere mængden af plastaffald særligt dér, hvor plastik er helt unødvendig: Éngangsplast i hverdags- og husholdningsprodukter.

Kun ved at reducere vores forbrug gennem alternative løsninger, der udelukker brugen af plast, kan vi minimere den stigende plastforurening. Der findes allerede en masse plastikfrie løsninger på markedet og der kommer flere til hver eneste dag. Det er et signal om, at vi forbrugere er klar til at foretage mere bæredygtige valg. 

Vi er stolte af at være Nordisk distributør af BioBaula økologiske, Ecocert certificerede rengøringsmidler i tab-form. BioBaula har siden 2018 bidraget til en væsentlig reduktion af plastikaffald indenfor rengøringsmidler, idet produkterne forhandles i mere end 9000 butikker i Tyskland og Østrig.   

Om stifterne Henriette & Cathrine:

Vi har hver især 3 børn og en husholdning på 5 personer med alt hvad det indebærer af indkøb i hverdagen. I mange år har vi set de voldsomme bunker af plastik emballage, der kan ophobe sig på få uger, med mindre man meget målrettet som forbruger forsøger at undgå det. Det er dog ikke altid nemt, da størstedelen af alle varer emballeres i plast og i flere tilfælde indeholder mikro-plast, når der ikke er tale om fødevarer. 

Det vil vi gerne lave om på. Efter adskillige gåture blev vi enige om at forlade vores jobs inden for salg og marketing i større koncerner og sammen stifte My Pure Way i foråret 2020. Med en stor passion er det vores mål at gøre det lettere for dig som forbruger, at få adgang til bæredygtige hverdagsprodukter, der samtidig undgår enhver form for engangsplast. Vi vil gerne bidrage til at den sørgelig mængde på 37 kg plastaffald per indbygger reduceres betydeligt.

Henriette Holmgreen Thorsen & Cathrine Akselbo Runov

Velkommen til My Pure Way
- den rene vej til en hverdag med mindre engangsplast og mere genbrug