OM BIOBAULA

OM BIOBAULA

BioBaula er økologiske, plastikfrie rengøringsmidler i tab-form

🐢100% bionedbrydelige
🐢100% naturlige ingredienser
🐢100% zero waste

      

Rengøringsmidler i tab-form betyder ikke kun, at man både sparer på forbruget af engangsplast og pladsen derhjemme. Det giver også en enorm CO2 besparelse, fordi man undgår at fragte vand rundt i store tunge lastbiler.

Faktisk svarer 1 lastbil fyldt med BioBaula tabs til 60 lastbiler fyldt med konventionelle rengøringsmidler i plastikflasker!

Op mod 75% af alle plastikflasker bliver aldrig genanvendt og mange af dem ender i havet, hvor de kan flyde rundt og gøre skade i op til 500 år.

Med BioBaula kan du gøre bæredygtigt rent med god samvittighed - samtidig med at du holder verdenshavene rene! 

🐢 KUN DE AKTIVE INGREDIENSER
Forblandede rengøringsmidler indeholder op til 90% vand. BioBaula indeholder kun de aktive ingredienser i en koncentreret tab. En pakke med 3 tabs vejer blot 22 gram sammenlignet med 3 flasker konventionel rengøring, der vejer ml. 1,6-2 kg. 

🐢 CERTIFICERET, VEGANSK OG KLIMAVENLIG RENGØRING
Alle BioBaula produkter er veganske og ECOCERT certificerede. Det kan du læse meget mere om her. Desuden er BioBaula FSC og Flustix certificeret. Læs mere om Flustix her. BioBaula efterlader ingen skadelige rester og er derfor særdeles velegnede i hjem med børn og kæledyr.

🐢 PRISVINDER
BioBaula er vinder af "BEST NEW PRODUCT 2020" på BioFach, verdens største internationale messe for økologi, der afholdes i Tyskland hvert år i februar.

🐢 BAULA - SYMBOLET PÅ ET RENT HAVMILJØ
'Baula' er det spanske ord for havskildpadde, nærmere bestemt 'havlæderskildpadden' (Dermochelys coriacea), der er den største af alle nulevende havskildpadder. Faktisk er den (som den eneste havskildpadde) også set flere gange i Danmark. Skildpadden er et symbol for det havmiljø, som vi skal beskytte mod såvel plastik som skadelig kemi, der udledes i havet.

🐢 MY PURE WAY - NORDISK DISTRIBUTØR
My Pure Way er stolte af at være distributør i Norden af BioBaula. Vi samarbejder med A.Vogel som grossist.

BioBaula har siden 2018 bidraget til en væsentlig reduktion af plastikaffald indenfor rengøringsmidler, idet produkterne forhandles i mere end 9000 butikker i Tyskland og Østrig.