BIOBAULA FAQ

Hvorfor hedder de økologiske rengøringstabs BIOBAULA?
Baula er det spanske ord for havskildpadde, nærmere bestemt læderhavskildpadden, som er den største af alle nulevende havskildpadder. Faktisk er den (som den eneste havskildpadde) også set flere gange i Danmark. Skildpadden er et symbol for det havmiljø, som vi skal beskytte mod såvel plastik som skadelig kemi, der udledes i havet.

Hvor mange tabs skal jeg bruge?
Til glas, bad og universal bruger du blot 1 tab til en hel sprayflaske rengøringsmiddel på 500-750 ml. Du kan således anvende en flaske på 500 ml. og opnå et mere koncentreret produkt eller få en større volumen med en 750 ml. flaske og hvor rengøringsmidlet er mindst ligeså effektivt.

Til gulvsæbe bruger du blot 1 tab, der opløses i en 1 L beholder med låg. Sæben fortyndes yderligere med vand i en gulvspand, når der skal vaskes gulv.

Vi anbefaler, at du genbruger en flaske du allerede har derhjemme. Hvis du ikke har én, kan du her i webshoppen købe en My Pure Way flaske, der kan genbruges igen og igen.

Hvornår er rengøringsmidlet klar til brug?
Når du har blandet en tab med vand, er det blot at drikke en kop kaffe og efter ca. 10 min. er dit rengøringsmiddel klar til brug.

Skal jeg fylde min flaske helt op med vand når jeg opløser en tab?
Vi anbefaler, at du nøjes med at fylde din flaske ¾ op med vand, opløser en tab (tager ca. 10 min.) og til slut efterfylder flasken med den sidste ¼ vand. Ryst flasken let og dit rengøringsmiddel er klar til brug. På den måde undgår du, at der flyder en mindre mængde rengøringsmiddel ud af flaskehalsen i forbindelse med opløsningen.

Skal jeg bruge koldt eller varmt vand?
Vi anbefaler at du bruger koldt vand til opblanding af BioBaula tabs.

Hvad er holdbarheden efter opblanding?
Det anbefales at bruge de opblandede rengøringsmidler indenfor 12 måneder.
Tabs der ikke er opblandet, har ingen udløbsdato.

Hvordan skal jeg opbevare BioBaula?
Vi anbefaler, at man opbevarer ikke opløste tabs et tørt sted. Hvis tabs udsættes for fugt (f.eks. i en fugtig kælder eller på et fugtigt badeværelse) kan man risikere, at de føles fugtige. Det skyldes, at BioBaula er lavet af 100% naturlige ingredienser og indeholder derfor ikke konserveringsmidler til at forhindre dette. Det har dog absolut ingen betydning for produkternes kvalitet og anvendelighed.

Hvorfor har BioBaula farver og duft når det opblandes, som forsvinder efter nogen tid?
BioBaula er et 100% naturligt produkt uden syntetiske tilsætningsstoffer. Når det opblandede produkt udsættes for lys/varme aftager duft og farve gradvist. Det har ingen betydning for produkternes kvalitet og rengøringsevne.